Effectief ontharen met de AQ Soprano ICE

Er zijn meerdere merken laserapparaten in de handel om ongewenste haargroei weg te laseren.
Onze salon maakt gebruik van de AQ Soprano ICE. Dit laserapparaat is het meest effectieve apparaat, gebleken uit diverse studies en eigen ervaring.

De AQ Soprana ICE-diode laser werkt zelfs effectiever dan de ontharingsbehandeling door middel van IPL, de lichtflitsmethode. Bij IPL (intense Pulsed Light Technology) wordt, in tegenstelling tot de AQ Soprana, gebruik gemaakt van een brede lichtbundel met diverse golflengtes. Met de AQ Soprano Ice wordt er gelaserd met een smalle lichtbundel in een dezelfde golflengte. Door het verschil in lichtbundel en golflengte kan men met de AQ Soprano ICE veel specifieker, doelgerichter en effectiever ontharen dan met IPL.

Door gebruik te maken van de AQ Soprana ICE-diode laser worden de dieper gelegen haarzakjes (follikels) vernietigd, de omringende huid wordt niet beschadigd. Er kan geen nieuwe haargroei meer ontstaan. Bij ontharen met de AQ Soprana Ice laser zijn er minder behandelingen nodig dan bij de IPL behandeling. Doorsnee zijn er 6 à 8 behandelingen nodig met een interval van 6 à 8 weken. Dit heeft te maken met de groeifase waarin de ongewenste haartjes verkeren. Alleen de haartjes welke onderin de follikel (haarzakje) zitten worden vernietigd door de laser. De haartjes in de andere fases komen weer terug en worden in een van de volgende behandelingen vernietigd. Zo gaan de behandelingen door tot alle haargroei vernietigd is.

Extra informatie m.b.t. de AQ Soprana ICE diode laser

  • Door medicijngebruik en hormoonveranderingen is het mogelijk dat voorheen slapende haarzakjes weer actief worden.
  • Sommige medicijnen, zoals bepaalde soorten antibiotica, kunnen overgevoeligheid voor licht veroorzaken. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek in onze salon wordt uw medicatie besproken. Wij kijken samen met u of dit medicijngebruik invloed heeft op de laserbehandeling.
  • Grijze, witte, rode haartjes en donshaartjes zijn ongevoelig voor de laserbehandeling.
  • U loopt geen risico op brandwonden door het gebruik van de AQ Soprana laserapparaat. Het apparaat warmt de follikels geleidelijk en langzaam op. De speciaal gekoelde ICE-kop zorgt voor meer comfort tijdens de ontharingsbehandeling
  • De Soprano ICE-laser is prima geschikt voor de gevoelige huid. Denk hierbij aan het ontharen van de bovenlip, de bikinilijn en de oksels.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.