Lippen opvullen in onze salon in Antwerpen: een natuurlijk resultaat!

Home / Lippen opvullen in onze salon in Antwerpen: een natuurlijk resultaat!

Lip fillers Antwerpen

Bent u niet content over de vorm van uw mond of de volheid van uw lippen? Zijn uw lippen misschien dunner geworden met het ouder worden en wilt u uw vertrouwde vollere lippen weer terug? Kom langs in onze kliniek in Antwerpen.

U kunt hier iets aan laten doen!

Wij zijn ervaren artsen die u graag met uw wensen helpen in onze kliniek in Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het opvullen van lippen, maar zorgen ervoor dat het eindresultaat van uw lipbehandeling altijd “natuurlijk” is.  Zij gebruiken een lipfiller die uw lippen voller maken en die uw mond weer in evenwicht brengt met uw gelaat.

U ziet er weer jonger, stralender en sensueler uit!

Uw lippen behouden na de lipvergroting hun natuurlijke vorm, maar lijken net iets voller. U ziet er gezonder en aantrekkelijker uit en uw mond wordt weer een echte blikvanger. Komt u naar onze kliniek en wij zullen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van lipvergroting Niet iedereen wordt geboren met mooie volle gewelfde lippen, de vorm van uw lippen is genetisch bepaald. Ook kunnen uw lippen in de loop der jaren qua volume inleveren en dunner en asymmetrisch worden. Maar niets houdt u tegen moeder natuur een handje te helpen en mooie, symmetrische, volle lippen te krijgen.

De behandeling van uw lippen in Antwerpen

Bent u na uw eerste gratis consult tot de conclusie gekomen dat u ook volle, mooiere lippen wilt en hebben onze medewerkers u het vertrouwen gegeven, dan gaat de behandeling als volgt: U vult een gezondheidsverklaring en een behandelovereenkomst in. Kom dan langs in Antwerpen.

Er worden foto’s gemaakt van uw mond. Daarna wordt het te behandelen gebied ingesmeerd met verdovende crème. De behandelaar spuit met ultradunne naaldjes de hyaluronzuur-filler in uw lippen.  Door deze filler krijgt u uw oorspronkelijke volheid van uw lippen weer terug of wordt deze symmetrisch vergroot, afhankelijk wat u tevoren tijdens uw consult hebt besproken met de arts.  De hele lipvergroting behandeling duurt niet langer dan 3 kwartier.

De volheid van uw lippen duurt ca. 12 maanden.

Aandachtspunten vóór en na een lipvergroting / lip opvulling

Op de dag van de afgesproken behandeling in Antwerpen wordt ca. een half uur vóór de behandeling een verdovende crème rondom uw mond gesmeerd. Zodoende wordt de lipvergrotings- behandeling minder pijnlijk. Rondom uw mond is uw huid namelijk uiterst gevoelig.  Neemt u 3 dagen vooraf aan de behandeling geen voedingssupplementen, geen visolieproducten.  Neemt u 48 uur voorafgaande aan de behandeling geen alcohol, geen aspirine, naproxen, ibruprofen. Daarentegen kunt u 5 dagen tevoren beginnen met het innemen van Arnica druppels, ter voorkoming van blauwe plekken.

Na de behandeling in Antwerpen!

U kunt u weer gewoon opmaken ca 2 uur na de behandeling. De 1e 7 dagen is het af te raden naar de sauna te gaan, in de zon te zitten of naar een zonnebank te gaan. De 1e 14 dagen geen schoonheidsspecialist of huidtherapeut bezoeken. Afhankelijk per persoon kunnen uw lippen blauw zijn of opgezwollen, dit trekt binnen 48 uur weg.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Fillers

230 Ipv €250

Filler + Botox

350 Ipv €400
Operatief een tatoeage verwijderen

Operatief een tatoeage verwijderen

Een kleine tattoo verwijderen en direct resultaat zien! Kleinere tatoeages kunt u operatief laten verwijderen. Het grote verschil met alle...

  Naam

  Telefoon

  kies uw behandeling

  email adres

  Huidtherapeut

  Selecteer Datum

  Start

  eind