De kosten van een tattoo verwijderen  

De kosten van een tattoo verwijderen  

Picolaser is duurder dan Nanosecondelaser. Daar staat tegenover dat bij Picolaser er minder sessies nodig zijn. Uiteindelijk zal daardoor de prijzen van de verschillende laserbehandelingen voor tattoo verwijdering niet veel van elkaar afwijken.                                                                 

Voor het verwijderen van tatoeages gaan wij uit van het aantal vierkante centimeters die de tattoo op uw huid in beslag neemt. Op basis van deze grootte van de tattoo, uw huidtype en de kleur inkt van de tattoo berekenen we uw prijs. Het is dus zaak zorgvuldig de lengte en breedte van de tatoeage te meten. Dan kunt u reeds tevoren een inschatting maken. 

Komt u voor een eerste vrijblijvend consult dan meten wij de oppervlakte van uw tatoeage na en bespreken wij met u de prijs voor het weg laseren. Mochten er tijdens het behandeltraject bepaalde delen eerder wegvallen, dan betaalt u bij ons voor de vervolgbehandelingen alleen het resterende huidoppervlak. 

Wij garanderen u de beste prijs/kwaliteit garantie voor onze laserbehandelingen. Dit kunnen wij u bieden omdat wij dagelijks meerdere laserbehandelingen uitvoeren. 

De prijs van een Picolaserbehandeling

De prijzen van een Picolaserbehandeling lopen uiteen van € 70 voor 1 cm² tot 2 cm² tot € 525 voor 800 cm² tot 1000 cm². 

Uw tattoo verwijderen door laseren

In onze salon kunt u uw ongewenste tattoo met succes laten verwijderen. Wij gebruiken 2 soorten lasertechnieken voor tattooverwijdering. Afhankelijk van de grootte van uw tattoo, uw persoonlijke voorkeur en uw budget kunt u in onze salon kiezen uit: 

  • 1. Nanosecondelaser 
  • 2. Picolaser (de nieuwste techniek) 

Doordat de technieken van het weg laseren van tatoeages de laatste jaren enorm verbeterd zijn, houdt u bij zowel de Nanosecondelaser als de Picolaser geen litteken over.  

Het weg laten laseren van uw tatoeage gebeurt in fases, in meerdere sessies. In een reeks van opeenvolgende lasersessies wordt uw tatoeage steeds verder vervaagd. Tussen elke lasersessie zit ongeveer 8 à 10 weken. 

Wilt u uw tattoo in 1x operatief laten verwijderen, dan is de kans heel groot dat er een lelijk litteken achterblijft. Dat is niet het geval met laseren. Het verschil tussen laseren en operatief verwijderen is wel het aantal behandelingen. Operatief verwijderen gaat in 1 behandeling, laseren duurt meerdere sessies. Alles afhankelijk van de grootte van uw tattoo. 

Wilt u meer geïnformeerd worden voor het weghalen over uw tattoo, welke lasertechniek het beste bij uw huidtype past,  dan nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek.  In onze salon bespreken wij met u de mogelijkheden voor de beste tattooverwijdering. 

De werkwijze van een laserbehandeling

De werkwijze van een laserbehandeling gaat als volgt. Er wordt op uw tattoo een sterke lichtbundel gericht. De gebruikte inkt in de tattoo valt door deze lichtimpuls in hele kleine stukjes uit elkaar, deeltjes die vervolgens uit uw lichaam afgevoerd worden. Voor de afvoer door het lichaam van de minimale inktdeeltjes zit tussen elke lasersessie ca. 10 weken 

Leave a Reply

Your email address will not be published.