Laserbehandeling om te stoppen met roken

Laserbehandeling om te stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken?
Beseft u inmiddels wat u allemaal binnenkrijgt aan kankerverwekkende stoffen als u rookt?
En wilt u van deze sluipmoordenaar af?

Een laserbehandeling is de uitkomst!

Als u graag wilt stoppen met roken is een lasertherapie een absolute uitkomst. Bij een laserbehandeling wordt gebruik gemaakt van de diodelaser, een lasertechniek die pijnloos is en een aangename behandeling garandeert.

Een behandeling met de diodelaser is éénmalig.

De lasertherapie met de diodelaser stimuleert niet alleen de wilskracht om te stoppen met roken, maar de het laseren stimuleert daarnaast ook de aanmaak van de lichaamseigen stof endorfine.

Endorfines zorgen ervoor dat zowel de drang naar nicotine als de drang naar een sigaret negatief beïnvloed wordt. Endorfines werken ontspannend.

Uit ervaring is bekend dat het in 1x stoppen met roken veel effectiever is dan het langzaam afbouwen. Daarmee is het succes van een laserbehandeling duidelijk geworden.

De door ons uitgevoerde lasermethode om te stoppen met roken vermindert de ontwenningsverschijnselen tot een minimum, zodat het resultaat en de slaagkans om voor altijd te stoppen met roken hoog is. Mochten er toch nog moeilijke momenten komen na de eerste behandeling, dan bieden wij u steeds de mogelijkheid tot een nabehandeling aan.

De werking van nicotine

Bij het roken inhaleert u nicotine. Nicotine is de werkzame stof in tabak. Nicotine werkt in op de zenuwbanen in de hersenen. Nicotine stimuleert de afgifte van adrenaline aan het bloed, en zorgt ervoor dat u een ontspannend gevoel krijgt. Rookt u e-sigaretten met nicotine, dan werkt de nicotine op dezelfde verslavende manier.

Een laserbehandeling blokkeert de nicotine receptoren, neutraliseert de werking van nicotine, de ontspannende stof endorfine komt vrij waardoor u een verminderde trek in een sigaret krijgt en de stress in uw lichaam vermindert.

Een laserbehandeling geeft snel resultaat en zorgt ervoor dat u weinig tot geen zin meer heeft in roken! U heeft uw kankerverwekkende sluipmoordenaar verslaan!

Werkwijze

Bij de behandeling met een diodelaser worden verschillende drukpunten in het lichaam onder handen genomen zodat er een lichamelijke en geestelijke balans ontstaat:

  • De wilskracht in het menselijke lichaam wordt verhoogd
  • De verslaving in het menselijke lichaam wordt verlaagd

Gratis testsessie

U heeft bij ons eerst recht hebt op een gratis testsessie, waarbij u professioneel advies ontvangt.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.