pigmentvlekker verwijderen

Hoewel pigmentvlekken meestal niet schadelijk zijn voor de gezondheid, worden zij door de meeste mensen als storend, als niet mooi ervaren. Pigmentvlekken komen het meest voor op die lichaamsdelen die langere tijd blootgesteld zijn aan zonlicht, zoals gezicht, armen en benen. Pigmentvlekken zijn daarom moeilijk te verbergen. Ouderdomsvlekken zijn ook pigmentvlekken. Met het ouder worden kunnen er donkere plekken op uw huid ontstaan. Met name in het gezicht en op de handen.Ook een zwangerschapsmasker valt onder pigmentvlekken. Een zogenaamd zwangerschapsmasker zijn donkere onregelmatig gevormde vlekken in het gezicht of op de armen. Zij zijn ontstaan door hormonale invloeden, zoals zwangerschap en het gebruik van anticonceptiemiddelen. Sommige mensen vinden deze vlekken storend, zeker als deze vlekken zich op het gezicht vormen. Pigmentvlekken verwijderen door middel van een laserbehandeling is een goede optie om deze storende vlekken te verminderen. Zeker als u merkt dat uw pigmentvlekken groter worden in de loop van de tijd.

Pigmentvlekverwijdering

In onze salon kunt u terecht voor pigmentvlekverwijdering. Net zoals bij het verwijderen van tatoeages, gebruiken wij hiervoor de lasertherapie.
Lasertherapie voor het verwijderen van tatoeages, maar ook voor het verwijderen van pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken en zwangerschapsmaskers, is een veelgevraagde moderne methode met een uitstekend resultaat.

Veilige laserbehandeling

De pluspunten van een laserbehandeling voor pigmentverwijdering zijn:

  • Een nagenoeg pijnloze behandeling
  • Een veilige, professionele en effectieve verwijdering van pigmentvlekken, zonder littekenvorming

Hoe gaan wij te werk

Wij nodigen u uit voor een 1e vrijblijvend consult, waarbij wij uw huid analyseren en met u over uw verwachtingen van de laserbehandeling praten. Onze specialist informeert u uitgebreid over de laserbehandeling behandeling in uw specifieke situatie. Specifieke situatie. U krijgt volop gelegenheid om al uw vragen te stellen. Daarna maakt u pas uw afspraak voor de laserbehandeling.

Pijnloze lasertherapie tegen pigmentvlekken

De lasermethode voor pigmentvlekverwijdering is nagenoeg pijnloos.  In de dagen na de behandeling kunnen er korstjes of blaasjes optreden. Deze moeten zorgvuldig behandeld worden door er een ontsteking werende zalf – zoals b.v. Flammazine – op te smeren. Het volledige genezingsproces van de huid duurt ca. 14 dagen. Tijdens deze 2 weken vermijdt u blootstelling aan de zon (zowel rechtstreeks zonlicht als zonnebank).

Maakt u een afspraak.