Definitieve elektrolyse ontharing van dons-, witte, rode en grijze haartjes

Definitieve elektrolyse ontharing van dons-, witte, rode en grijze haartjes

Voor veel mensen is de lasertherapie een goede manier om permanent te ontharen.                Er zijn echter uitzonderingen. En die uitzonderingen zijn die mensen, die zeer lichte, witte, rode, grijze of donshaartjes hebben. Voor hen zijn technieken zoals laserontharing of IPL minder geschikt, omdat de lasermethode zich richt op het pigment van het haar en bovengenoemde personen haar hebben waar minder pigment in voorkomt.

Voor deze personen is elektrolyse “ontharing met de naald” een uitkomst!

Voor wie is elektrolyse geschikt?

  • Blond, wit en rood haar of haar met weinig kleurpgment
  • Haar dat over de hele lengte helemaal geen pigment bevat
  • Personen met een donkere huid
  • Donshaartjes

Laserontharing of elektrolyse?

Als u donker haar en een lichte huid heeft, zijn de laserontharingsmethodes een goede aanrader om van ongewenst haar af te komen. Heeft u echter een donkere huid of een lichte haarkleur, sla dan de lasermethode over en kies meteen voor elektrolyse. Elektrolyse is geschikt voor vrijwel alle huid- en haarkleuren, in tegenstelling tot laserontharing.

Het principe van elektrolyse

De techniek van elektrolyse is een nieuwe moderne techniek om permanent te ontharen. In ieder haarzakje wordt een heel fijne draad – zo fijn als een haartje – ingebracht. Vervolgens krijgt het haarzakje een stroomstootje. Het gaat hierbij om gelijkstroom, ook wel galvanische stroom genoemd. Door het stroomstootje ontstaat er een bijtende soda in het haarzakje, waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Het is een nagenoeg pijnloze behandelmethode om te ontharen. U voelt het stroomstootje praktisch niet, hooguit ervaart u een zeer licht prikkeling.

Gratis vrijblijvend gesprek en test

Kiest u voor onze salon, dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek en een proefsessie. Tijdens dit gesprek kunt u ons alles vragen over de elektrolyse ontharingsmethode. Tijdens de proefsessie voeren wij een kleine test uit om te zien hoe uw huid reageert op de stroomstootjes van het elektrolyse-toestel.

Aan de elektrolyse ontharing zijn weinig tot geen risico’s verbonden. U heeft snel resultaat! U moet er wel rekening mee te houden dat de elektrolyse ontharingsmethode iets meer tijd kost, omdat elk haarzakje (follikel) afzonderlijk aangepakt moet worden.

Maakt u vrijblijvend een afspraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.