Pedicure behandeling in Antwerpen

Pedicure behandeling in Antwerpen

Wat is het doel van een pedicure behandeling?

Door een goede pedicure behandeling te ondergaan kunt u (weer) pijnvrij lopen. Tijdens de pedicurebehandeling worden eelt en likdoorns verwijderd. Uw nagels worden op de juiste manier geknipt en gefreesd. Uw voeten en nagels zien er weer goed verzorgd uit.

Voeten hebben veel te verduren, zij dragen het gewicht van ons lichaam. Daarom moeten we onze voeten niet vergeten. Want door het dragen van uw lichaamsgewicht kunnen er in de loop van de tijden klachten ontstaan, klachten die pijn veroorzaken, die het vrij uit lopen gaan belemmeren. Regelmatig een bezoek aan een vakbekwame pedicure voorkomt pijnlijke voeten. Bij onze salon krijgen uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Kom langs onze kliniek in Antwerpen!

Ook veel mannen weten onze salon te vinden. Veel mannen hebben immers last van eeltgroei, ingegroeide teennagels en of voetschimmel.

Heeft u ook voet- of nagelproblemen? Onze pedicure lost dit voor u op. Naast de pedicure behandelingen kunt u in onze salon ook voetmassages en nail-art ondergaan.
De pedicure houdt zich professioneel bezig met voetverzorging: het verzorgen en behandelen van de voeten en de nagels van de voeten. Het werk van een pedicure is cosmetisch gericht. Na een pedicure behandeling zien uw voeten en nagels er weer schoon en mooi uit.

Wat is het verschil tussen een (basis) pedicure en een medische pedicure?

Een medisch pedicure heeft naast het basisdiploma ook de aantekening “diabetische- en/of reumatische voet” gehaald. De medische pedicure heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatietechnieken, orthesiologie- en antidruktechnieken. Daarmee worden de behandelmogelijkheden van een complexere voet en nagelproblemen vergroot. De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen.

Hoe ziet een doorsnee pedicure behandeling eruit?

Pedicures behandelen en verzorgen de voeten en de nagels van de tenen. De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Indien nodig verwijst zij de cliënt naar een gespecialiseerde collega of naar de huisarts. Voorafgaand aan de behandeling voert de pedicure een voetonderzoek uit en maakt zo nodig blauwdrukken.

De pedicure behandeling bestaat uit:

 • Knippen, frezen en vijlen van de teennagels
 • Verzorging van kloven, schimmelnagels, ingegroeide nagels
 • Verwijdering van eelt
 • Verwijdering van likdoorns, eksterogen
 • Voetmassages
 • Lakken van nagels
 • Nail-art
 • Advies over de verzorging van uw voeten en nagels
 • Het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten

De medisch pedicure kan hiernaast nog de extra behandelingen geven zoals:

 • Behandelen van diabetische voetklachten (10% van de diabetici heeft als gevolg van zijn ziekte complicaties aan de voet)

U kunt in onze salon terecht voor alle pedicure behandelingen

Onze salon is zeer sfeervol ingericht. Er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Voor u als cliënt betekent dat wij al onze gebruikte gereedschappen op de juiste wijze desinfecteren. In onze salon wordt gebruik gemaakt van de masterspray nattechniek. De werking van deze pedicuremotor is voor 100% hygiënisch en voelt fris en koel aan tijdens de pedicurebehandeling.

U kunt in onze salon ook terecht voor een manicure behandeling. Deze behandeling lijkt op die van een pedicure, maar is gericht op de handen en vingernagels.

Het eerste pedicure bezoek

Tijdens uw eerste bezoek aan de salon worden u voeten uitgebreid bekeken en zal de pedicure in overleg met u de behandeling kiezen die het beste bij uw voeten past.

 1. Pedicure basis
 2. Pedicure basis plus
 3. Pedicure plus
 4. Pedicure extra plus

Lakken van nagels of nail-art

Na uw pedicure behandeling naar keuze kunnen wij uw teennagels of nail-art toepassen. Om beschadiging van de nagellak te voorkomen geven wij u als tip om uw teenslippers mee te

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.