bovenlip ontharen

Heeft u ook zo’n hekel aan de ongewenste haartjes boven uw lip? Bent u ook steeds bezig met deze ongewenste haren te epileren of te harsen, maar komen ze steeds weer terug, zelfs sneller en donkerder dan tevoren? Denkt u dat u de enige vrouw bent die hiermee bezig is?

Haargroei op de bovenlip of kin bij vrouwen een doodnormaal verschijnsel. Meestal neemt de haargroei op het gelaat toe met het ouder worden. Maar ook veel jongere dames hebben al last van haargroei op de bovenlip en omgeving. Meestal is dat erfelijk. Vooral dames uit bijvoorbeeld landen rond de Middellandse Zee en Zuid-Aziatische landen hebben vaak last van ongewenste haargroei in het gelaat. Voor hen is het heel normaal om dons beharing te hebben.

Maar u wilt dit niet!

Stap dan over op het laser ontharen van uw bovenlip en/ of kin! In onze salon behandelen wij uw bovenlip voor een goed betaalbare prijs. In korte tijd bent u van deze lelijke haartjes af en is uw bovenlip glad, zacht en haarloos. In onze salon wordt u comfortabel en discreet behandeld.

Uw bovenlip definitief laten ontharen

Veel dames waren u al voor in onze salon. Zij zijn behandeld met het geavanceerde LightSheer DUET Diode lasersysteem. Dit lasersysteem is de meest moderne, maar ook meest veilige behandeling voor een permanente verwijdering van haargroei rondom uw mond. Het LightSheer DUET Diode lasersysteem is geschikt voor alle huidtypen, van heel licht tot heel donker.

Hoe werkt het huidvriendelijk laseren van een bovenlip?

De haargroei werkt altijd in 3 fases: een actieve, een overgangs- en een rustfase.  Na ongeveer 6 weken valt de haar spontaan uit en begint het proces opnieuw.

De LightSheer DUET Diode laserkop wordt op het te behandelen huidoppervlak geplaatst.  De krachtige lichtbundel, die de laserkop slechts een fractie van een seconde uitzendt, wordt omgezet in warmte. Door de ontstane warmte van de laserstraal wordt definitief het haarzakje vernietigd. De haartjes uit deze haarzakjes kunnen niet meer terugkomen. Bij een tweede behandeling worden die haarzakjes aangepakt die bij de eerste behandeling niet beschadigd zijn geraakt. Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zijn de haren ook dunner en minder stug. Uiteindelijk worden zo al uw haartjes verwijderd. De laserbehandeling voelt men minimaal, het voelt aan alsof er een elastiekje tegen u aan wordt geschoten.

Vergoeding vanuit uw zorgverzekering

In overleg met uw zorgverzekering worden deze gelaatsbehandelingen gedeeltelijk of helemaal vergoed. U moet dit wel tevoren bij uw zorgverzekering aanvragen. Gelaatsontharing wordt meestal vergoed uit de aanvullende verzekering. Er moet sprake zijn van extreme haargroei op ongebruikelijke plekken in het gezicht en/of hals.

Toename van haargroei op de bovenlip

Onder invloed van hormonale veranderingen in uw lichaam, pubertijd, zwangerschap, overgang, kan uw haargroei veranderen. Is de haargroei echter extreem, dan kan er sprake zijn van hirsutisme, een overbeharing met een medische oorzaak. Hirsutisme kan ontstaan door een overmatige productie van mannelijke hormonen of door een verhoogde gevoeligheid voor mannelijke hormonen. Gaat u in dit geval eerst naar uw huisarts.

Uw bovenlip epileren

Bent u geneigd om bij het voelen van elk stoppeltje op uw kin of bovenlip uw pincet te pakken om de ongewenste haar eruit te trekken? Bedenk dan dat door het plukken aan en epileren van storende haartjes het haarzakje getriggerd kan taken om snel weer een nieuwe haar aan te maken. Een haar die weer steviger en stugger is dan de ge-epileerde haar. Ook kan de nieuwe ontstane haar gaan ingroeien, gepaard met ontstekingen en huidschade. Niet ideaal op langere termijn.

Vrijblijvend intakegesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze salon krijgt u alle informatie en kunt u al uw vragen stellen over de ontharingsbehandeling van uw gelaat. Wij geven u een exacte prijsopgave, afgestemd op uw type huid en haarconcentratie. Ook bespreken we het aantal behandelingen die voor een perfect resultaat zullen leiden.

Wilt u graag meerdere gebieden laten ontharen? Informeer dan naar onze aantrekkelijke pakketprijzen.