oksels ontharen laseren

Wilt u ook van uw okselharen af? Vindt u het ook zo lelijk dat er haren onder uw truitje uitkomen? Heel veel vrouwen, maar ook mannen, willen geen haar meer onder hun oksels. Zij voelen zich hierdoor onverzorgd.

Ze hebben ook geen zin meer om wekelijks hun oksels te scheren, te epileren of te harsen. Ze hebben een hekel aan de geur van ontharing crèmes. En zeker hebben zij geen zin meer in die ontstekingen of huidirritaties, die optreden na het epileren of harsen.

U kunt uw oksels definitief en pijnloos laten verwijderen met onze geavanceerde laser ontharingsmethode. Oksels laten laseren is een goede, comfortabele, veilige optie. En het is een permanente oplossing!

Betaalbaar uw oksels ontharen met laser

Voor het laseren van de oksels wordt gebruik gemaakt van ultramodern laserapparaten die met een specifieke golflengte reageren op het pigment in haartjes. Het pigment van de okselharen neemt het licht van de laser op, en zet dit licht om in warmte. Door de warmte worden de haarzakjes (follikels) van het okselhaar vernietigd.  De laser werkt vooral op haartjes die in de groeifase zitten. Haartjes die niet in de groeifase zitten, worden weer bij een volgende behandeling vernietigd. Hoe donkerder de haartjes, hoe beter ze reageren op de laser.

Voor oksels laseren – waarbij de haarzakjes worden vernietigd zodat er minder haargroei terugkeert – worden gemiddeld 4 tot 6 behandelingen uitgevoerd, met tussenpauzes van 8 weken.

Door de toepassing van de ultramoderne laserapparaten in onze salon, die de huid koelen zowel voor, tijdens en na elke lichtpuls, wordt uw huid optimaal beschermd. Juist dit maakt onze lasermethode om uw oksels definitief te ontharen, vrijwel pijnloos.

Voor wie is oksel-laseren een geschikte behandeling?

De laserbehandeling om uw oksels te ontharen is vooral geschikt voor mensen met een lichtere huid en donkere haren. Grijze, rode, blonde of donsharen zijn vaak moeilijker te laseren. Dit heeft te maken met de hoeveelheid pigment in de haar. Ook bij mensen met een donkere huidskleur werkt laser-ontharen minder goed. Informeert u vrijblijvend bij onze salon of u voor laser ontharen in aanmerking komt.

Voorbereiding op het laseren van de oksels

Vier à zes weken voor de laserbehandeling moet u uw oksels niet blootstellen aan de zon. De zon kan het effect van de laser verminderen. Dit geldt ook voor het gebruik van de zonnebank. Deze onthoudingstijd van vier à zes weken geldt ook voor het epileren en harsen van uw okselharen. U kunt uw oksels in deze weken wel scheren. Op de dag van de laserbehandeling scheert u uw oksels glad.

De laserbehandeling

Tijdens de laserbehandeling krijgt u een bril op, die uw ogen beschermt tegen het felle licht uit de laser. De meeste mensen ervaren de behandeling niet als pijnlijk, maar soms kan het wel tinteling geven. Het gevoel van de laser wordt omschreven als een elastiekje dat tegen de huid tikt. De laserbehandeling zelf duurt ongeveer een half uur. Het laseren van de oksels is een veilige behandeling en er komen bijna nooit complicaties voor. Uw huid kan na de behandeling wat rood of gevoelig zijn, maar dit trekt na maximaal een dag weer weg.

Na de laserbehandeling

U kunt direct na de behandeling van oksel-ontharen naar huis en uw dagelijkse activiteiten voortzetten. Wel moet u uw oksels voorzichtig behandelen. Dep uw oksels na het douchen voorzichtig droog, gebruik geen deodorant of andere geparfumeerde producten onder de oksels. Ook is het van belang om de oksels 14 dagen uit de zon te houden om verkleuringen te voorkomen. Stel de oksels 48 uur na de laserbehandeling niet bloot aan warmtebronnen zoals sauna’s en hamam. Eén tot twee weken na het oksel-laseren vallen de okselharen, waarvan de haarwortels vernietigd zijn, uit.

Hoeveel lasersessies zijn er nodig voor gladde oksels?

Om uw oksels praktisch volledig haarvrij en glad te krijgen, zijn er meerdere sessies nodig.
Vaak zijn vier tot zes behandelingen genoeg.

Tussen de laserbehandelingen moet er zes tot acht weken rust zitten. Na het aantal benodigde behandelingen zijn de oksels haarvrij en blijven de haartjes meerdere jaren weg. Na een aantal jaar kunnen de lasersessies eventueel herhaald worden.

Vrijblijvend intakegesprek en testsessie

In een gratis intakegesprek krijgt u alle informatie m.b.t. oksels ontharen. Wij beantwoorden al uw vragen over de laserbehandeling. Er wordt gekeken of de behandeling bij uw huid past. Ook wordt er besproken wat u verwacht van de laserbehandeling van uw oksels en of wij deze verwachtingen kunnen waarmaken.

Wij geven u een exacte prijsopgave, afgestemd op uw huidtype en haarconcentratie, alsmede het aantal benodigde behandelingen.