gezichtsontharing

Alle vrouwen hebben haartjes op hun wangen, hun bovenlip, hun kin, maar meestal zijn dit lichte, kleurloze donshaartjes. Maar soms, onder invloed van hormonen, pubertijd, zwangerschap, overgang, worden deze donshaartjes dik en donker. De ene vrouw heeft er veel meer last van dan de ander. Dat wordt een echt probleem, zeker als die donkere haren op gaan vallen. U kunt hier onzeker van worden, want welke vrouw wil er nu eenmaal een donkere snor op haar bovenlip of beharing op de wangen?

U kunt hier iets aan (laten) doen.

Laserbehandeling voor gezichtsontharing in Antwerpen

Er zijn allerlei manieren om van uw gelaatsbeharing af te komen, zoals ontharing crème, ontharing strips, harsen, epileren en de touwtjesmethode. Deze methodes werken echter maar tijdelijk, uw ongewenste haargroei komt binnen een paar dagen weer terug. Sommige vrouwen scheren zich, dit is ten alle tijden af te raden. Uw haartjes komen sterker en donkerder terug. U krijgt zelfs harde donkere stoppels!

Heeft u veel beharing op uw wangen, op uw kin en uw bovenlip dan kunt u ook besluiten deze ongewenste gezichtsontharing permanent via laserbehandeling te laten verwijderen. Daarvoor zijn meerdere laserbehandelingen nodig. Kom langs in Antwerpen.

Laserbehandelingen zijn niet geheel pijnloos, maar de pijn is goed te verdragen. Het laserapparaat verkoelt eerst uw huid en schiet een laserstraal af op een bepaalde ongewenste haar. Door de warmte van de laserstraal wordt het haarzakje beschadigd en valt de haar uit. Op het moment dat de straal het wortelzakje raakt, kunt u het idee krijgen dat er een elastiekje tegen uw huid aan schiet. Dit gevoel duurt maar heel kort. Alle ongewenste haren worden op deze manier behandeld. Er groeien geen of weinig haren meer terug.

Na een laserbehandeling adviseren wij u met klem enkele maanden daarna een goede Sun block te gebruiken bij zonnig weer. Om pigmentvlekken tegen te gaan. Ook is het verstandig een gelaatsontharingsbehandeling te ondergaan in de koelere maanden.

In overleg met uw zorgverzekering worden deze gelaatsbehandelingen gedeeltelijk of helemaal vergoed. U moet dit wel tevoren bij uw zorgverzekering aanvragen. Gelaatsontharing wordt meestal vergoed uit de aanvullende verzekering. Er moet sprake zijn van extreme haargroei op ongebruikelijke plekken in het gezicht en/of hals. Onder de vergoedingen vallen geen behandelingen met of aanschaf van harsen, gels, crèmes en andere ontharingsmiddelen.