rug-ontharen-laseren

Voor veel mannen is haar op de rug een doorn in het oog, een ergernis, een last.
Zij worden onzeker door deze ongewenste haargroei, zeker omdat zij het zelf niet goed kunnen zien, en zeker omdat zij er zelf niet goed bij kunnen.

Laserontharing is de meest ideale oplossing voor ontharing van uw rug. U bespaart zich een hoop irritatie, u bespaart zich onzekerheid, u bespaart zich nutteloos werk. Nutteloos werk omdat het tijdelijk ontharen van uw rug d.m.v. harsen, waxen en crèmes geen zin heeft, uw haargroei komt binnen korte tijd weer terug.

Laserontharing in onze salon is de perfecte oplossing voor de ontharing van een lichaamsgebied waar u zelf niet bij kunt. In onze salon kunt u ook alleen de bovenrug of alleen de onderrug laten behandelen. Wanneer we het over ontharing van de rug hebben, kiest men er ook vaak voor om de schouders mee te pakken. Dit is dan het zogenaamde T-shirt model.

Wij gebruiken het meest geavanceerde lasersysteem

Wij maken gebruik van het meest geavanceerde lasersysteem. Dit systeem kan gebruikt worden voor ontharing van diverse huidtypen, van heel licht (huidtype I) tot heel donker (huidtype VI). Dit lasersysteem is de nieuwste en veiligste methode voor verwijdering van overtollige haargroei op een relaxte manier.

Laser-ontharen van uw rug is een huidvriendelijke behandeling

Komt u voor een ontharings-laserbehandeling van uw rug dan wordt de gekoelde laserkop wordt op het harige deel van uw rug geplaatst. De krachtige lichtbundel die de kop slechts een minimum van een seconde uitzendt, wordt omgezet in warmte. Hiermee wordt de haarwortel selectief vernietigd. De gebruikte laserkop koelt zowel voor, tijdens en na elke lichtimpuls. Hierdoor wordt de huid optimaal beschermd. Onze lasermethode is vrijwel pijnloos.

De ontharings- laserbehandeling van uw rug is een cosmetische behandeling die het ongewenste haar op uw rug definitief verwijdert.

Er zijn wel meerdere sessies nodig om uw rug te ontharen. Dit heeft te maken met de verschillende fases waarin de rugharen zich bevinden. Alleen rugharen die zich in de groeifase bevinden worden verwijderd door middel van laseren. Het is daarom belangrijk dat de sessies achter elkaar plaatsvinden. Er zijn gemiddeld 8 à 10 sessies nodig om uw rug te ontharen, afhankelijk van de dichtheid van de haargroei op uw rug.

Tussen de sessies door evalueren wij de behandeling en kunt u zelf aangeven wanneer u tevreden bent over het resultaat.

Gratis intake en testsessie

Wilt u zich informeren over het laser ontharen van uw rug? Plan een vrijblijvende gratis intake. We geven u alle informatie en beantwoorden we al uw vragen. We testen ook de gevoeligheid van uw huid. U ontvangt een prijsopgave die afgestemd is op uw huidtype, uw haarconcentratie en het aantal lasersessies. Dit gesprek is gratis.  Wij bieden u een betaalbare prijs om uw rug definitief te laten ontharen. Wilt u meerdere lichaamsdelen laten behandelen, dan bieden wij u pakketkorting.

Plan een vrijblijvend informatiegesprek.

.