bikinilijn-laseren
Wilt u komende zomer ook een fraaie gladde bikinilijn hebben? Een bikini aantrekken zonder angst te hebben dat er aan alle kanten haartjes onderuit steken?
Laat dan uw bikinilijn laseren in onze salon.
Uw bikinilijn met de modernste lasertechniek laten ontharen zorgt ervoor dat u op vakantie kunt of aan het strand kunt gaan zitten met een gladde haarloze huid.
In tegenstelling tot harsen, waxen, epileren of scheren veroorzaakt laseren van de bikinilijn geen geïrriteerde huid en bultjes. Door een professionele laserbehandeling zijn jeuk en irritatie door het bijna dagelijks scheren of door harsen van de huid verleden tijd. U kunt uw bikinilijn permanent laten ontharen door een laserbehandeling!

Uw bikinilijn definitief ontharen in Antwerpen

Bikinilijn laserontharing is de meest ideale oplossing voor een fraaie gladde huid. 80% van de vrouwen kampt met ongewenste haargroei in de liezen en de schaamstreek en zij willen af van deze ongewenste haargroei.
Door deze ongewenste haargroei te laten laseren door een professionele en beproefde methode behoren ingegroeide haartjes, rode bultjes en huidirritatie tot de verleden tijd. De lasertechniek vernietigt op een speciale golflengte met warmte de haartjes met haarwortel en al. U voelt enkel wat prikjes op de huid. Het resultaat van bikinilijn laseren is verbluffend.

Soprano Ice Laser

Wij behandelen u in onze salon met de Soprano ICE. Dit is het allernieuwste laserapparaat op het gebied van ontharen. Het voordeel van deze lasertechniek is dat de behandeling 100% pijnloos uitgevoerd kan worden. In tegenstelling tot de traditionele laser. Door deze nieuwste lasertechniek worden de haarzakjes vernietigd en komen zij niet meer terug. Uw bikinilijn wordt definitief onthaard. Aangezien niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen nodig om de schaamstreek te ontharen. Voor een perfect resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 laserbehandelingen noodzakelijk, steeds met tussenperiodes van 6 à 8 weken.
Bij de Soprano Ice Laser wordt het huidoppervlak langzaam opgewarmd en wordt steeds een klein beetje energie toegevoegd aan de huid. Door deze warmte worden de haarzakjes vernietigd. De huid raakt er niet geïrriteerd van en heeft ook geen hersteltijd nodig.

De Sprano Ice laser kan voor alle huidtypen gebruikt worden.

Bikinilijn laseren geeft een verrassend resultaat

Bikinilijn laseren is de uitgekozen manier om een mooie, gladde huid in de schaamstreek te krijgen. Al na de eerste behandeling kunt u vaak verschil zien in de haargroei. De schaamhaartjes kunnen uitvallen, komen soms dunner terug en u hoeft vaak veel minder te scheren. Meestal zie je dit resultaat pas na 2 weken omdat de haren tijd nodig hebben om uit te groeien.

Wilt u meer informatie over “bikinilijn laseren” dan kunt u ons altijd bellen. Onze medewerkster geeft u antwoord op al uw vragen over bikinilijn ontharen.

Onze salon

 • Comfortabel en discreet in Antwerpen
 • Voor altijd van uw ongewenste haargroei af
 • Gratis intakegesprek

Adviezen bij het laseren van de bikinilijn

 • Heeft u een afspraak gemaakt om uw bikinilijn te laten laseren, ga dan uw bikinilijn 6 weken tevoren niet meer waxen, harsen of epileren. U loopt dan het risico dat de haarzakjes beschadigd raken. Voor de laserbehandeling moeten deze haarzakjes intact zijn. Door de laserbehandeling worden namelijk de intacte haarzakjes vernietigd.
 • U kunt daarentegen wel uw haartjes knippen of trimmen of scheren. Door knippen, trimmen of scheren blijven de haarzakjes intact.
 • Ga 4 weken voor de behandeling en 4 weken na de behandeling niet bloot in de zon zitten. Een verkleurde, gebruinde huid door de zon neemt namelijk te veel energie van de laser op, waardoor er op uw huid pigmentvlekken kunnen ontstaan.
 • Dit geldt ook voor de zonnebank. Ons advies is dus: ga 4 weken voor de behandeling en 4 weken na de behandeling niet in de zonnebank zitten
 • Ga 2 weken voor de behandeling en 2 weken na de behandeling niet naar de sauna
 • Ga 2 weken voor de behandeling en 2 weken na de behandeling niet naar een zwembad met chloor
 • Een laserbehandeling is helemaal veilig, maar veilig staat echter niet gelijk aan (geheel) pijnloos. De éne cliënt heeft er minder last van dan de ander, maar in het algemeen ervaar kun je wat pijnprikjes ervaren tijdens de laserbehandeling.
 • Ook kan de laser warm aanvoelen. De nieuwste lasers bevatten daarom koelsystemen, voor een comfortabele behandeling.
 • Na de laserbehandeling kunt u gewoon naar huis en uw dagelijkse werkzaamheden ongehinderd hervatten

De groeifases van de haartjes

Doordat haartjes in 3 verschillende groeifases zitten, zijn meerdere laserbehandelingen noodzakelijk. Vaak er zes tot acht behandelingen nodig met tussenpauzes van ongeveer zes à acht weken. Zo heb je de groeifase, overgangsfase en uitvalfase. Alleen de haartjes in de 1e fase, de groeifase, worden vernietigd. Per behandeling wordt er ongeveer 10-15% van de haartjes verwijderd. De haartjes in de andere twee fases komen terug. Na tien weken zitten er weer haartjes in de groeifase waarbij deze weer effectief verwijderd kunnen worden. Zo gaat de behandeling door tot alle haartjes uiteindelijk aangepakt zijn in hun groeifase.

100% garantie dat uw haartjes nooit terugkomen kunnen we u echter niet geven, omdat er in de loop van de tijden veranderingen in uw lichaam kunnen plaatsvinden door o.a. hormoonschommelingen, zwangerschap en de overgang. Door deze lichamelijke veranderingen kunnen passieve haartjes weer actief worden. Bovenstaande veranderingen zijn niet te voorspellen en afhankelijk per persoon.